-->

Nyheder

23. Juni 2022

Officeren nr. 3 2022

Da Danmark skulle overtage pladsen i eFP-styrken i Estland skulle alt i indkvarterings- og kontorbygningen etableres fra bunden. Læs Officeren nr. 3 2022.

Alle mand af hus

Sideløbende med den danske kampbataljons ankomst til Adazi, Letland, i maj besøgte vi det nordlige naboland, Estland. Her har cirka 220 danske soldater siden marts været stationeret på Tapa-basen som bidrag til NATO’s enhanced Forward Presence, eFP.

 

Officeren i Beredskabsstyrelsen
Den 1. april 2021 blev Laila Reenberg ny direktør i Beredskabsstyrelsen. Det har været en tid, hvor medarbejderne i den grad har været i vælten. Officeren har sat direktøren stævne til en snak om beredskabet og officerens rolle i det nu og i fremtiden.

 

Indberetningscirkulære og Oplysningspligt

Selv officerer har fritid – selvom det for mange godt kunne være noget mere, end tilfældet er. Det sker desværre en gang imellem, at en officer kommer i konflikt med lovgivningen i fritiden. Det kan for eksempel være i forbindelse med spirituskørsel, men det kan også dreje sig om andre konflikter med lovgivningen.

 

Hovedbestyrelsen de kommende tre år

På repræsentantskabsmødet i Svendborg blev der valgt nye folk ind i hovedbestyrelsen og hele to nye værnsformænd.

 

Tilbage i naturlig lederrolle

Når det store militære investeringsprogram, som forbundskansler Olaf Scholz har indvarslet, bliver udmøntet i praksis, bliver Tyskland den førende konventionelle forsvarsaktør i Vesteuropa, vurderer Danmarks forsvarsattaché i Berlin.

Læs Officeren nr. 3 2022

 

 

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke vises. Påkrævede felter er markerede *