Nyheder

04. December 2023

Vi søger en konsulent

Hovedorganisationen af Officerer i Danmark søger en konsulent med interesse for officerernes løn- og ansættelsesforhold, som er vant til at arbejde selvstændigt og kan lide at være i kontakt med medlemmerne.

HOD vil være det naturlige fagforeningsvalg for alle officerer. Vi er godt på vej, men vi vil gerne fortsætte udviklingen.  

Flere medlemmer og mangeartede ansættelsesforhold med dertil hørende aftaler er en kompliceret cocktail, som kræver mange ressourcer, og derfor har vi brug for dine kræfter. Så hvis du kan trives med at få direkte indflydelse på forhandlinger, få mulighed for at præge fremtiden for officerskorpset og i det hele taget kan gribe en omskiftelig, men aldrig kedelig hverdag, så er det nu, du skal søge jobbet her hos os.

 

Om stillingen og dig:

Arbejdsopgaverne er mange og vil blive fordelt efter viden, erfaringer og kompetencer i den samlede gruppe af konsulenter, hvor du vil være én af fem. Overordnet set skal du være interesseret i hele porteføljen af opgaver inden for samarbejds- og aftaleområdet, ligesom du må forvente deltagelse i arbejdsgrupper og lignende – også i sekretærrollen. Skulle du have en nyere officersuddannelse i bagagen, vil det være et plus, ligesom det ikke vil gøre spor, hvis du har en HR-juridisk uddannelse bag dig. Hvis du har en uddannelse, som du kan bygge ovenpå, så finder vi også ud af det.

 

Du skal have medfødt politisk tæft, du skal kunne samarbejde, og gennem din oplæringsperiode skal du lære at beherske faglige og politiske aftaler. Indlæringskurven er stejl, men vi forventer heller ikke, at du er selvkørende fra dag 1. Vi ved godt, at det kan tage lang tid at komme ind i områderne.

 

Om ansættelsen og dig:

Du vil blive ansat som konsulent i HOD. Lønnen forhandles, men den vil ligne noget, som du kender fra Forsvaret. Fik vi nævnt, at vi håber, at du har et indgående kendskab til officerernes forhold?

 

Vi har kontor i Ballerup, men der er meget rejseaktivitet, og du vil også få mulighed for hjemmearbejde. Vi synes dog, at det giver god og nødvendig effekt at være sammen på kontoret, så du skal ikke forvente at kunne blive boende i Nordjylland.

 

Hvis du er tjenestemand, har du krav på TUL til jobbet, og det vil vi også forsøge at finde en løsning på, hvis du er overenskomstansat.

Hvis du ikke allerede er sikkerhedsgodkendt, så skal du kunne blive det.

 

Ansøgning:

Vi vil helst ansætte dig med virkning fra i går, men vi venter gerne til senere, hvis du er den rette til jobbet. Deadline for ansøgning er tirsdag d. 9. januar 2024 kl. 12.00. Der vil være samtaler på kontoret i Ballerup startende mandag d. 22. januar.

 

Spørgsmål om stillingen kan rettes til sekretariatschef Carl Henning G. Johnsen på mobil 2163 3646 og ansøgning sendes til carl@hod.dk.

 

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke vises. Påkrævede felter er markerede *