Nyheder

11. December 2017

Stærkere pensionsordning

Ny aftale om pension og forsikring. Det betyder blandt andet konkurrencedygtige omkostninger på pensionsordningen og fordelagtige priser på forsikringsdækningerne.
Tekst: Vickie Lind, pressechef

PFA og HOD har genforhandlet aftale om pension og forsikring. Det betyder blandt andet konkurrencedygtige omkostninger på pensionsordningen og fordelagtige priser på forsikringsdækningerne.

 

Ordningen træder i kraft den 1. januar 2018 og omfatter tjenestemænd, overenskomstansatte medlemmer, kadetter og ansatte i sekretariatet.

 

– Vi er stolte af at kunne tilbyde vores medlemmer en meget attraktiv pensionsløsning. Med den nye ordning får medlemmerne endnu mere ud af deres pensionsindbetalinger, da omkostningerne er lavere, siger Morten B. Nielsen, der er sekretariatschef i HOD.

 

Morten B. Nielsen tilføjer, at de medlemmer, der har forsikringer i PFA, også kan glæde sig over, at forsikringerne er blevet forbedret.

 

Du kan læse mere om pensionsordningen på mitpfa.dk. Logger du ind på mitpfa.dk, kan du følge din opsparing, se dit afkast og de præcise forhold, der gælder for dig.

 

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke vises. Påkrævede felter er markerede *