Nyheder

07. September 2021

Seniorseminar november 2021

IKKE FLERE PLADSER! HOD inviterer sammen med PFA til seniorseminar. Det er for dig, der forventer at have 2-3 år tilbage på arbejdsmarkedet. Du tilmelder dig her på siden.

IKKE FLERE PLADSER!

Så inviterer HOD sammen med PFA endnu engang til seniorseminar. Det er for dig, der forventer at have 2-3 år tilbage på arbejdsmarkedet – og din eventuelle samlever/ægtefælle.

 

Formålet med seminaret er at klæde dig på til de sidste år på arbejdsmarkedet og på overgangen til pension eller efterløn – eller eventuelt et nyt job. Både faktuelt omkring regler og begreber på området og med inspiration, som du kan bruge til at forholde dig til, hvordan tilværelsen skal forme sig i de kommende år. På seminaret bliver du præsenteret for en række emner, der ifølge PFA’s erfaringer er særligt relevante på netop det sted i livet.

 

Det foregår tirsdag den 9. november kl. 9:00 til onsdag den 10. november kl. 15:30 på

 

Sinatur Hotel Sixtus

Teglgårdsvej 73

5500 Middelfart

sinatur.dk

 

Deltagelse er gratis!

 

Der er et begrænset antal pladser, så tilmelding sker efter først til mølle princippet.

 

Du melder dig til ved at logge på hod.dk. Scroll ned på forsiden til boksen ‘Tilmelding til kurser samt dokumenter og information fra sekretariatet’, og så kan du tilmelde dig på Seniorseminar november 2021.

 

8 kommentarer om "Seniorseminar november 2021"

 1. 20917 siger:

  Til HOD: jeg tilmelder mig hermed med hustru seniorkursus i november – under vigtige dokumenter omtales stadig kurset i oktober! Mvh Niels Henrik Johansen

  1. Lonnie Henriksen siger:

   Link til tilmelding er nu aktivt her på hjemmesiden og jeg skal bede dig om at tilmelde dig via linket, da vi ikke kan modtage din tilmelding.

 2. Carsten Roskjær siger:

  Ja tak, jeg ønsker at deltage

  1. Lonnie Henriksen siger:

   Vi kan ikke modtage tilmeldinger. Dette skal gøres direkte til PFA.

 3. Carsten Roskjær siger:

  Lonnie: Hvilket link?

  1. Lonnie Henriksen siger:

   Du finder link når du er logget ind i boksen “Tilmelding til kurser samt dokumenter og information fra sekretariatet.

 4. 24408 siger:

  Syntes det fremgår af ovenstående det ikke er helt overskueligt?
  Kunne der ikke komme en kursus oversigt x+1, så der kan planlægges i god tid og har stadig ikke fundet omtalte boks, hvor ligger den?
  Vh
  Lars

  1. Vickie Lind siger:

   Hej Lars,
   Det var, fordi vi havde et forkert link på den første dag, og det er selvfølgelig beklageligt, men det blev rettet med det samme. Boksen er på forsiden – husk at du skal være logget på Mit HOD – men der er ikke flere pladser på kurset til november. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte konsulent Steen Mikkelsen eller pressechef Vickie Lind.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke vises. Påkrævede felter er markerede *