Nyheder

15. Februar 2023

Seniorseminar maj 2023

OPTAGET! HOD inviterer sammen med PFA til seniorseminar. Det er for dig, der forventer at have 3-5 år tilbage på arbejdsmarkedet. Du tilmelder dig her på siden.

BEMÆRK: Der har sneget sig en fejl ind øverst i annoncen i Officeren. Kurset afholdes ikke i Middelfart men i Herning!

 

PFA og HOD inviterer sammen til seniorseminar på Skarrildhus, Herning. Seminaret er for dig, der forventer at have 3-5 år tilbage på arbejdsmarkedet – og din eventuelle samlever/ægtefælle.

 

Formålet med seminaret er at klæde dig på til de sidste år på arbejdsmarkedet og på overgangen til pension eller efterløn – eller eventuelt et nyt job. Både faktuelt omkring regler og begreber på området og med inspiration, som du kan bruge til at forholde dig til, hvordan tilværelsen skal forme sig i de kommende år. På seminaret bliver du præsenteret for en række emner, der ifølge PFA’s erfaringer er særligt relevante på netop det sted i livet.

 

Det foregår tirsdag den 9. maj kl. 9:00 til onsdag den 10. maj kl. 15:30 på

 

Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference

Sdr. Ommevej 4, Skarrild

6933 Kibæk, Herning

sinatur.dk

 

Deltagelse er gratis!

 

Der er et begrænset antal pladser, så tilmelding sker efter først til mølle princippet.

 

Du melder dig til ved at logge på hod.dk. Scroll ned på forsiden til boksen ‘Tilmelding til kurser samt dokumenter og information fra sekretariatet’, og så kan du tilmelde dig på Seniorseminar maj 2023.

 

Næste seniorseminar forventes afholdt 28.-29. august. Det er yderligere planen at holde et endagsseminar den 30. oktober. Vi skriver mere så snart, vi ved mere.

 

 

One kommentar om "Seniorseminar maj 2023"

  1. 23350 siger:

    Kære HOD,
    I forbindelse med seniorseminar er jeg interesseret i kørelejlighed om muligt, fra et sted på Sjælland. Måtte I have kendskab, så lad høre.

    Hilsen Henrik
    26203552

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke vises. Påkrævede felter er markerede *