Nyheder

05. April 2018

OK18: Vis din opbakning

Der er mange måder at vise sin støtte til de offentligt ansatte på. Følg med i arrangementer og bak op på enløsningforalle.dk.

Forhandlerne arbejder stadig på at nå til en overenskomstaftale i Forligsinstitutionen. Hvordan det ender, kan vi kun gisne om, men det kan stadig blive med en storkonflikt.

 

– Som bekendt kan officerer ikke strejke og kan derfor heller ikke lockoutes, men vi kan støtte vores kolleger i det offentlige på mange måder. HOD er repræsenteret i diverse forhandlingsfora og aktivitetsgrupper, så vi er hele tiden synlige indadtil, men det er også vigtigt med synlighed udadtil og bliver bemærket, når vi er det, siger Niels Tønning, formand HOD.

 

På sitet enløsningforalle.dk kan du hele tiden følge med i, hvad der foregår og læse nyheder. Her kan du også se aktiviteter.
  

På DJØF’s side ligger et Danmarkskort, hvor alle organisationer under Akademikerne (AC), herunder HOD, melder arrangementer og events ind. Hvis I selv planlægger aktiviteter, må I meget gerne fortælle det til os i HOD, så skal vi nok formidle informationen videre.

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke vises. Påkrævede felter er markerede *