Nyheder

19. December 2017

Officeren nr. 6 2017

I de kommende måneder ankommer nye officerer til tjenestestederne. De kommer fra alle tre værn med en ny uddannelse bag sig. Læs nyeste nummer af Officeren.
Foto: Katja Lund-Rasmussen er færdig på Flyvevåbnets Officersskole efter 28 måneder. Hun skal nu til Air Control Wing i Karup og dirigere fly. Foto: Bjarke Ørsted
Tekst: Vickie Lind, pressechef

Interview med Laila Reenberg, FPS

 

Forsvarets nye organisering i styrelser under Forsvarsministeriets departement har fået mange drøje hug for at være administrativ tung, bureaukratisk og skabe utilsigtede flaskehalse, ikke mindst på HR-området. Laila Reenberg er direktør i Forsvarsministeriets Personalestyrelse, og hun har lyttet til kritikken, men er ikke enig i det hele.

 

Forsvarets første nye officerer

 

De første officerer på de nye uddannelser er blevet færdige på Flyvevåbnets Officersskole. Skolechef, oberst H.C. Enevold, gør status og ser det stadig som en udfordring, hvordan Forsvaret skal holde på de ’nye’ officerer, så de bliver i systemet.

 

Hvis brigaden bliver til virkelighed

 

Hvis det går, som regeringen ønsker, og som NATO har bedt om, vil Forsvaret om seks år kunne udsende en selvbærende troppeenhed, der kan klare de fleste opgaver fra stabiliseringsoperationer til kampoperationer i hele spektret.

 

Et travlt og udfordrende år

 

2017 har været et travlt, udfordrende og spændende år for Martin Vang Nielsen, sektionschef i Beredskabsstyrelsen Sjælland, og hans kolleger. 100 års-hændelserne har nærmest holdt i kø ved Roskilde Fjord, og oven i naturkatastroferne har perioden siden julen sidste år budt på en række spektakulære indsatser, der har tiltrukket international opmærksomhed.

 

Læs Officeren nr. 6/2017 her

 

 

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke vises. Påkrævede felter er markerede *