-->

Nyheder

10. Februar 2021

Officeren nr. 1 2021

Forsvaret støttede ved de hvide testcentre, ved grænsebevogtning og minkaflivning og nu smitteopsporing. Læs Officeren nr. 1 2021.
Foto: Kaptajn Morten Beich blev rekrutteret som kompagnichef i december 2020 fra Den Kongelige Livgarde, hvor han sad som operationsofficer. Foto: Lars Bo Axelholm
Tekst: Vickie Lind, pressechef

COVID 19-afdelingen

Forsvarets opgaver i forbindelse med pandemien udvikler sig konstant. Fra støtten ved de hvide testcentre til grænsebevogtning og minkaflivning. I Jonstruplejren spiller COVID 19-afdelingen en vital rolle med smitteopsporing.

 

Tjek din lønseddel

I HOD råber vi med jævne mellemrum højt, at medlemmerne skal tjekke deres lønsedler. En nylig dom fra Østre Landsret giver os desværre anledning til at gøre det igen.

 

Forhandlingsdirektøren

Din løn og dine ansættelsesvilkår er overordnet forhandlet på plads med OK21. Inden forhandlingerne mødte Officeren Sofie Nilsson, der er forhandlingsdirektør hos Akademikerne, og dermed sidder med ved bordet blandt andet på vegne af officererne.

 

Ledere har pligt til at gribe ind – men hvordan og hvornår?

Forsvarsministeriets Personalestyrelse har lavet en vejledning i, hvordan chefer skal forebygge og håndtere krænkende handlinger. Chefen for Hærens Officersskole fortæller, hvad de har fokus på i forhold til kadetterne, og en psykolog forklarer, hvad magt gør ved hjernen, og hvorfor det er væsentligt, når man ikke bare skal håndtere krænkelser men helt undgå at begå dem.

 

Forsvarsattachéer i Danmark

En ny serie sætter fokus på forsvarsattachéer i Danmark. 15 udenlandske forsvarsattachéer har base i København, og vi møder en udvalgt skare til en snak om det forsvarspolitiske samarbejde, om forventningerne til Danmarks kapaciteter og prioriteringer og om en sikkerhedspolitisk verden i hastig forandring. Første mand er den britiske attaché, Dominic Fletcher.

 

Læs Officeren nr. 1 2021

 

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke vises. Påkrævede felter er markerede *