Nyheder

07. Maj 2020

Medarbejder stopper i HOD

Hovedbestyrelsen i HOD har i dag besluttet at afskedige en medarbejder efter forlydender om en episode, der angiveligt har udspillet sig ved retten i Viborg i tirsdags.

Efter forlydender om en episode, der angiveligt har udspillet sig ved retten i Viborg i tirsdags, har HOD’s hovedbestyrelse i dag valgt at afskedige den implicerede part. Sagen drejer sig om en kommentar, der kunne forstås som om, at HOD som faglig organisation ikke bakker op om det at vidne i en retssag.

 

– Jeg vil gerne overfor vidnerne i retssagen beklage dybt. I må og skal aldrig blive i tvivl om, at vi som fagforening værner om det at gøre sin borgerpligt. Jeg ved, at det kræver mod at stille op til den type sager, som vi oftest fører, og I har min fulde respekt og opbakning, siger formand for HOD, Niels Tønning.

 

Den implicerede part siger selv, at han ikke har sagt det påståede, men hovedbestyrelsen har truffet den svære beslutning, fordi bare mistanken er helt uforenelig med de værdier, som HOD står for.

 

– Hovedbestyrelsen ønsker at sende et klokkeklart signal om, at den slags er fuldstændig uacceptabelt i enhver sammenhæng, siger Niels Tønning.

 

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke vises. Påkrævede felter er markerede *