-->

Nyheder

01. December 2020

Lentfer tiltrådt som FC

Flemming Lentfer har overtaget kommandoen fra general Bjørn Bisserup og er nu forsvarschef.
Foto: På grund af COVID-19 skete kommandooverdragelsen ved en mindre ceremoni for de deltagende og deres nærmeste pårørende på Kastellet i går. FOTO: Forsvaret.dk
Tekst: Vickie Lind, pressechef

Flemming Lentfer har i dag første arbejdsdag som forsvarschef. Han har overtaget kommandoen fra general Bjørn Bisserup, som har valgt at gå på pension fra Forsvaret.

 

– Først og fremmest stort tillykke til Flemming. Jeg håber, at vi kan se frem mod mere normale tilstande i 2021, så vi sammen kan tage fat på at løse alle de udfordringer, vi står overfor, siger formand for HOD, Niels Tønning.

 

Flemming Lentfer kommer fra en stilling som direktør for Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI).

 

Den afgående forsvarschef Bjørn Bisserup var yderligere fungerende direktør for Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse. Den post er brigadegeneral Anders Mærkedahl Pedersen udpeget til med virkning fra dags dato.

 

Anders Mærkedahl kommer ligeledes fra Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse, hvor han har været vicechef siden 2017.

 

Ny direktør for Forsvarsministeriets Materiel og Indkøbsstyrelse bliver Kim Jesper Jørgensen, der tiltræder 14. december. Han har siden 2016 været chef for Arktisk Kommando.

 

 

 

 

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke vises. Påkrævede felter er markerede *