-->

Nyheder

02. Maj 2022

Hvordan går det med balancen mellem arbejde og fritid?

HOD har med flere samarbejdspartnere udarbejdet en undersøgelse om Work Life Balance. Undersøgelsen er sendt ud til alle aktive medlemmer.
Tekst: Steen Gøtsche, konsulent

Hovedorganisationen af Officerer i Danmark, HOD, har i samarbejde med Nordisk Officers Alliance (NOA) samt Swedish Defence University (SDU) udarbejdet en undersøgelse om Work Life Balance. Undersøgelsen omfatter landene Sverige, Norge, Finland, Schweiz, Holland, Canada og Danmark.

 

HOD har fastholdt undersøgelsen på engelsk, mens visse andre lande kører undersøgelsen på deres nationale sprog. Resultatet vil blive samlet på engelsk, som er årsagen til at visse spørgsmål kan være lidt specielle af hensyn til sammenhængen.

 

Undersøgelsen er sendt ud til alle aktive medlemmer på mail med mulighed for at tilgå spørgeskemaet via QR-kode eller link. Hvis du ikke har modtaget en mail omkring undersøgelsen, kan det skyldes, at vi ikke har den korrekte mailadresse til dig. Du kan så kontakte konsulent Steen Gøtsche på mail; goetsche@HOD.dk, hvorefter du vil få tilsendt et link til undersøgelsen.

 

Vi håber, at alle aktive medlemmer vil svare på undersøgelsen inden den 22. maj 2022, så vi får mest mulig data og dermed et validt resultat.

 

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke vises. Påkrævede felter er markerede *