Nyheder

08. Marts 2022

Hvad betyder krigen for pension og investeringer?

På fredag kan du igen møde to af PFA’s eksperter og få et overblik over situationen og gode råd til, hvordan du som pensionsopsparer og investor skal forholde dig.
Tekst: Medlemstilbud, PFA

Det er nu et par uger siden, at Rusland gjorde alvor af sine trusler om en militærinvasion i Ukraine. Den tilspidsede situation har rystet hele verden og skabt røre på de finansielle markeder. Det kan påvirke økonomi, opsparing & investeringer – og dermed også din pension.

 

På fredag den 18. marts kl. 8.15 til 9.15 kan du møde to af PFA’s eksperter og få et overblik over situationen og gode råd til, hvordan du som pensionsopsparer og investor skal forholde dig. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til PFA undervejs.

 

Tilmeld dig her: Hvad betyder krigen i Ukraine for pension og investeringer?

 

Programmet:

  • Koncerndirektør Camilla Holm byder velkommen
  • Senior investeringsstrateg Rasmus Pilegaard giver en status på de finansielle markeder og sit bud på forventningerne til udviklingen og afkastet i PFA
  • Senior pensionsspecialist Johnny Orneborg kommer med anbefaler til, hvordan du bedst forholder dig til din pensionsopsparing og investering i denne tid.

 

Obs:

Hvis du er forhindret i at deltage, så har du mulighed for at se en optagelse af webinaret – den kan blive fremsendt mandag den 21. marts.

 

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke vises. Påkrævede felter er markerede *