-->

Nyheder

09. Oktober 2020

Flemming Lentfer bliver ny forsvarschef

Generalløjtnant Flemming Lentfer, nuværende direktør i FMI, bliver Danmarks næste forsvarschef.
Foto: Generalløjtnant Flemming Lentfer er 56 år. Han blev direktør for Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse i 2017. FOTO: Flyvevåbnets Fototjeneste

Generalløjtnant Flemming Lentfer bliver udnævnt til general og tiltræder som forsvarschef med virkning fra 1. december, når general Bjørn Bisserup, der har valgt at gå på pension fra Forsvaret, stopper.

 

Flemming Lentfer har siden sommeren 2017 haft ansvaret for Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) i Ballerup. Han har tidligere blandt andet været chef for Planlægningsafdelingen i Forsvarsstaben, chef for Udviklings- og Koordinationsstaben samt chef for Operationsstaben, begge stabe i Værnsfælles Forsvarskommando.

 

– Jeg håber, at vores nye forsvarschef vil rette blikket stift mod personelområdet. Han har i mange år kunnet koncentrere sig om materielområdet og er dybt inde i materien der. Han har også tidligere været tæt på budgetanalyser, forligsforhandlinger og den politiske proces. Men hverken materiel eller politiske beslutninger kan bruges til ret meget – for ikke at sige noget overhovedet – uden personel. Det er Forsvarets vigtigste ressource, og den trænger til bedre vilkår siger Niels Tønning, formand for HOD.

 

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke vises. Påkrævede felter er markerede *