Nyheder

07. Februar 2022

Engangsvederlag for særlig indsats

HOD har indgået en forhåndsaftale om honorering til officerer, der har været indsat til manuelt arbejde i COVID-19 indsatsen i december og januar.
Tekst: Steen Gøtsche, konsulent

Forsvaret har fornylig lavet en forhåndsaftale for faste engangsvederlag til medarbejdere, som har været indsat i december 2021 og januar 2022 som støtte til Styrelsen for Patientsikkerhed og Regionerne i forbindelse med blandt andet vaccinering af befolkningen.

 

Vurderingen var, i første omgang, at det udelukkende var medlemmer af CS og HKKF, der skulle honoreres, fordi aftalen honorerer indsatsen for manuelt arbejde.

 

Den vurdering var ikke helt korrekt, fordi officerer også har virket som podere og vaccinatører, og efter at være blevet oplyst om det på et møde i Det Centrale Samarbejdsudvalg, rettede Forsvarskommandoen fejlen og lavede også en forhåndsaftale med HOD.

 

Honorering for indsatsen i december 2021 og januar 2022 er:

 

1-14 dagens indsats:                 4.000,-kr

 

15-29 dages indsats:                 8.000,-kr

 

Mere end 30 dages indsats:   12.000,-kr

 

Forsvarskommandoen er nu i gang med at undersøge, hvor mange der har været indsat. Det skal ende ud i en oversigt over det personel, der skal honoreres, og derfor bør du tage fat i arbejdsgiver, hvis du er en af dem, der har været indsat.

 

 

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke vises. Påkrævede felter er markerede *