-->

Nyheder

09. Oktober 2023

Endags seniorseminar hos PFA

Mandag d. 30. oktober kan du blive bedre klædt på til de sidste år på arbejdsmarkedet og på overgangen til pension eller efterløn – eller eventuelt nyt job.

I samarbejde med PFA afholder HOD et seminar, hvor du bliver bedre forberedt til de sidste år på arbejdsmarkedet og på overgangen til pension eller efterløn – eller eventuelt nyt job. Både faktuelt omkring regler og begreber på området og med inspiration, som du kan bruge til at forholde dig til, hvordan tilværelsen skal forme sig i de kommende år. På seminaret bliver du præsenteret for en række emner, der ifølge PFA’s erfaringer er særligt relevante på netop det sted i livet.

 

Det foregår mandag d. 30. oktober kl. 8.30-16.00 hos
PFA
Sundkrogsgade 4
2100 København Ø

 

Deltagelse er gratis!

 

Der er et begrænset antal pladser, så tilmelding sker efter først til mølle princippet.

 

Du melder dig til ved at logge på hod.dk. Scroll ned på forsiden til boksen ‘Tilmelding til kurser samt dokumenter og information fra sekretariatet’, og så kan du tilmelde dig under Seniorseminar 2023.

 

2 kommentarer om "Endags seniorseminar hos PFA"

 1. 22818 siger:

  Hvornår er næste mulighed for Endags seniorseminar hos PFA? er der et i foråret 2024?
  mvh
  Kern

  1. Lonnie Henriksen siger:

   Der er endnu ikke fastlagt datoer, men vi påregner (i alt to) 2-dages kurser i henholdsvis maj og oktober/november og et endags kursus i august/september. Med forbehold for ændringer 🙂

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke vises. Påkrævede felter er markerede *