Nyheder

17. Oktober 2016

Ny mulighed med MedlemsPlus i PFA

Som officer er du allerede dækket, men nu har du mulighed for at lave en pensionsopsparing og en forsikringsordning til andre i din husstand.
Foto: Genre
Tekst: Henning Lahrmann,

Sammen med foreløbig ni andre faglige organisationer har HOD indgået en aftale med PFA-Pension om “MedlemsPlus”, som er en kombination af en pensionsopsparing i PFA Plus og en forsikringsordning, bestående af tre forsikringer:

 

  • en månedlig udbetaling ved mistet erhvervsevne pga. sygdom
  • en engangsudbetaling ved kritisk sygdom
  • en udbetaling til de efterladte, hvis man dør, inden man går på pension

 

Man kan tilpasse dækningerne, så de passer til ens behov, og der er mulighed for at tilkøbe ekstra forsikringer – også til ens børn.

 

Man bestemmer selv, hvor meget man vil indbetale til pensionsaftalen – dog mindst 2.000 kr. om måneden. Pengene går til både pensionsopsparingen og de valgte forsikringer. Man kan også vælge kun at spare op til pensionen, hvis man ikke ønsker at have forsikringerne med. Så kan man komme i gang fra 1.000 kr. om måneden. Indbetalingerne kan trækkes fra i skat.

 

Pensionsopsparingen kan udbetales på tre forskellige måder, og man har mulighed for at kombinere dem:

 

  • Aldersopsparing (engangsudbetaling)
  • Ratepension (månedlig udbetaling i et fast antal år)
  • Livspension (månedlig udbetaling, så længe man lever)

 

– Hvis man gik ud på egen hånd for at få lavet en pensionsordning, hvor alt skulle sammensættes til den enkelte fra bunden, er det ligesom at gå ud og bygge et hus, hvor man skal finde på det hele selv. Det kan man godt, men det bliver virkelig dyrt. De lave priser kan vi tilbyde, fordi vi er et af Danmarks største pensionsselskaber. Men også fordi vi er uafhængige, og derfor kan vi sende det meste af vores overskud videre til vores kunder, siger forbrugerøkonom i PFA, Carsten Holdum.

 

Carsten Holdum gør desuden opmærksom på, at det er almindeligt, at der følger forsikringer med en pensionsordning. Det ved rigtig mange mennesker ikke. Med i medlemstilbuddet, som HOD har indgået en aftale om, får man blandt andet en forsikring, der giver én økonomisk hjælp, hvis man bliver syg og ikke kan arbejde. Denne dækning hedder PFA Erhvervsevne.

 

Du kan få mere at vide om medlemstilbuddet ved at ringe og få en uforpligtende snak med PFA på +45 70 12 50 00.