Nyheder

01. Maj 2017

Ny HOD hjemmeside

Vi har fået ny hjemmeside, og det skal gerne give jer medlemmer hurtigere og lettere adgang til informationer. Klik her for at læse om hvordan du logger på hjemmesiden.

HOD’s hjemmeside har fået nyt udseende og en struktur, som gør den mere brugervenlig end den forrige. Vi har givet de faglige nyheder mere plads og suppleret med ’kronik’ og ’ledersider’ samt et blogunivers, som dog endnu ikke er helt færdigt til offentliggørelse. Og som noget nyt kan medlemmer under ’Mit HOD’ se personlige data, kontingent og forsikringer.
Du finder emnerne ’vigtige dokumenter og informationer’, ’svar på hyppigst stillede spørgsmål’ samt bestille nyhedsmails fra HOD på forsiden når du er logget ind.

 

Når du skal logge dig ind på medlemssiden, “MIT HOD” skal du første gang bruge dit medlemsnummer og efternavn (husk stort forbogstav). Du bliver derefter guidet over på en side hvor du skal danne dit eget login til hjemmesiden. Log derefter på “MIT HOD” igen med dit nye login.

 

Kan du ikke huske dit medlemsnummer, står det for eksempel bag på dit medlemsblad. Det er femcifret. Ellers kontakt HOD’s sekretariat for oplysninger af medlemsnummer.

 

 

Informationer om løn, tillæg, aftaler, skat og så videre er fortsat en væsentlig del af sidens indhold, og det nye, brugervenlige design giver også stadig adgang til nyttige informationer om for eksempel juridisk bistand, rådgivning fra HOD’s konsulenter, advokathjælp, Samrådets

Boligforening, forsikringstilbud, HOD’s legat, der kan søges til belønnings- og støtteformål, lån i Tjenestemændenes Låneforening, supplerende pensionsordning i PFA Pension og bonus ved køb via Forbrugsforeningen.

Desuden har HOD indgået en aftale med First Hotels, der har hoteller i Danmark, Sverige, Norge, Island og Spanien, og medlemmer kan nu booke hotelophold med rabat.