-->

Nyheder

29. Februar 2024

Har du flere pensionsopsparinger?

Med en pensionsopsparing via HOD har du frem til den 1. juli 2024 mulighed for at samle dine pensionsopsparinger hos PFA - helt omkostningsfrit.
Tekst: Carl Henning G. Johnsen, HOD

Det kan ofte være en fordel at samle sine pensionsopsparinger et sted. Det giver et godt overblik, og så er det nemt og ubesværet at ændre og tilpasse din opsparing, når du får brug for det. Som regel er der også en økonomisk gevinst at hente, fordi du kun skal betale administrationsgebyrer et sted.

 

PFA betaler gebyret indtil den 1. juli 2024
Det koster oftest et gebyr at overføre sin opsparing til et andet selskab, men hvis du har din pensionsordning via HOD i PFA, som du aktivt indbetaler til, kan du altså overføre din opsparing mellem den 1. januar 2024 og den 1. juli 2024, og så refunderer PFA overførselsgebyrer på op til 1.900 kr. Beløbet vil blive indsat på din opsparing i PFA Plus det efterfølgende kvartal, efter overførslen er foretaget.

 

Din overførsel kan blive omfattet af PFA KundeKapital
Som noget nyt kan du opbygge Individuel KundeKapital via overførsler fra andre selskaber, hvilket betyder, at et beløb, som svarer til 2 procent af det overførte beløb, vil gå til Individuel KundeKapital. Forrentningen af Individuel KundeKapital forventes at blive på 10 procent i 2024. Du kan læse mere om PFA KundeKapital, som er PFA’s model for risiko- og overskudsdeling på pfa.dk/KundeKapital.

 

Så nemt overfører du via Mit PFA
Du kan få overblik over dine øvrige opsparinger og overføre dem til PFA via Mit PFA:

1. Log på mitpfa.dk
2. Klik på Din opsparing, og vælg Saml dine opsparinger
3. Indhent data fra PensionInfo for at danne dig et overblik over dine opsparinger
4. Vælg de opsparinger, du vil samle og godkend med MitID.

 

PFA sidder klar til at hjælpe dig
I nogle tilfælde er det ikke en fordel at overføre opsparinger. Hvis du har brug rådgivning eller er i tvivl, om det vil være en fordel for dig
at samle dine ordninger i PFA, så er du velkommen til at ringe til PFA Rådgivningscenter på 70 12 50 00.

 

PFA