Nyheder

11. April 2023

Officeren nr. 2 2023

Af de mange der hvert år forlader Forsvaret, er der faktisk også nogle, der vender tilbage igen. Hvorfor gik de, og hvorfor kom de tilbage? Læs Officeren. nr. 2 2023
Foto: Kaptajn Johan Jørgen Storm var ude af Forsvaret i to år. Foto: Claus Fisker

Goddag igen!

Fra uniform til blå skjorte og tilbage igen. En uafklaret fremtid fik Johan Jørgen Storm til at kigge sig om efter muligheder i det civile. Der skulle dog kun gå to år, før den nu 41-årige kaptajn vendte tilbage. Med sig har han en bredere erfaring og et fornyet syn på flere ting i Forsvaret.

 

Ny føringstab i Søværnet

Søværnet har oprettet en ny føringsstab, der skal kunne føre danske og internationale flådestyrker. For at kunne gå i luften som en fuldt operativ stab 1. januar 2025 skal de sidste medarbejdere ansættes, og det er klart den største udfordring lige nu.

 

Man kan ikke tage en bisidder med på bagkant

Der er alt for mange, der bare lige tager den der samtale og bagefter har glemt mindst halvdelen af, hvad der egentlig blev sagt. Det fortryder de som regel, men på det tidspunkt kan det være for sent.

 

Serie: Mød din værnsformand

Hovedbestyrelsen i HOD består af 19 personer valgt af repræsentantskabet blandt de aktive medlemmer. 5 af dem er såkaldte værnsformænd. Oberstløjtnant Jan Wolff er værnsformand for Flyvevåbnet.

 

Minder på museum

Krigsmuseet samler lige nu på genstande og historier fra moderne konflikter.

 

Læs Officeren nr. 2 2023

 

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke vises. Påkrævede felter er markerede *