-->

Din PFA pension

Pension hos PFA - en løsning med mange fordele

Pension og sundhed i PFA

 

HOD samarbejder med PFA, og har sørget for en attraktiv pensionsordning med mange fordele. Som en del af din ansættelse er du automatisk omfattet, og det gælder uanset om du er overenskomstansat, tjenestemand, kadet eller ansat i sekretariatet.

 

Tilvalg af PFA Helbredssikring

Som medlem af HOD har du også mulighed for at købe en PFA Helbredssikring, der også dækker dine børn under 24 år til 150 kr. pr. måned samt ægtefælle dækning til 1.800 årligt. Se mere og tilmeld dig her., eller ring til PFA på 70 12 50 00.

 

Få overblik og anbefalinger

 

Du kan læse mere om dine muligheder på vores eget pensionssite hos PFA – www.pfa.dk/hod

 

Du kan også få hjælp til pension og forsikringer på Mit PFA hvor du blandt andet kan se, hvor meget du har sparet op, hvordan din opsparing bliver investeret og dækningerne på dine forsikringer. På Mit PFA får du også adgang til interaktive værktøjer, selvbetjening og kvalificerede anbefalinger.

 

Frivillig indbetaling

Ønsker du at indbetale mere til din pensionsordning, skal du benytte blanketten ”Frivillig indbetaling”, som du finder nederst her på siden. Blanketten skal sendes pr. mail til FRS-KTP-LØN-PENSION, selvom der står noget andet på blanketten.

 

Har du flere pensionsopsparinger?

Hvis du har flere pensionsordninger, kan det være en fordel at samle dem i PFA. Det giver et bedre overblik, og du kan ofte spare penge, fordi der kun skal betales omkostninger til administration et sted.

 

Har du spørgsmål?

Du er altid meget velkommen til at ringe til PFA’s rådgivningscenter og sundhedscenter på 70 12 50 00.

 

 

Print
Kontakt PFA
PFA’s rådgivningscenter og sundhedscenter
Telefon: 70 12 50 00