Nyheder

30. Oktober 2018

Officeren nr. 5 2018

Viden bliver stadig vigtigere for at sejre i fremtidens konflikter. Sådan lyder det fra kontreadmiral Henrik Ryberg, chef for Forsvarsakademiet, i Officeren.
Foto: Kontreadmiral Henrik Ryberg har været chef for Forsvarsakademiet i et halvt år. Han har været der før, selvfølgelig som elev, men også som kursusleder og chef for stabskursus og en periode som chef for Fakultet for Militærpsykologi, Ledelse og Pædagogik. Foto: Claus Bech
Tekst: Vickie Lind, pressechef

Viden bliver stadig vigtigere

Kontreadmiral Henrik Ryberg tiltrådte som chef for Forsvarsakademiet 1. maj i år. Når Forsvarsakademiets forskere bidrager med viden i medier og på konferencer, bliver deres nye chef helt varm om hjertet.

 

Stress og chefmobning blandt officerer

Det er noget, man går stille med, men stress og mobning eksisterer også blandt officerer.

‘Der er mange, der ringer for at snakke, men de vil helst ikke have, at vi gør noget ved det’, fortæller arbejdsmiljøkonsulent i HOD, Steen Gøtsche.

 

‘T’ endte med at forlade sit job på grund af en personsag

Et opgør med en befalingsmand førte en lang stribe ubehageligheder med sig for en officer, der netop var kommet hjem fra Afghanistan. Han oplevede at komme i klemme mellem befalingsmænd og sine egne chefer.

 

Brandslukning i Sverige

Martin Vendelbo, sektionschef i Beredskabsstyrelsen, stod i spidsen for de danske brandfolk, der i sommer blev indsat imod de omfattende svenske skovbrande. Opgaven skulle egentlig kun vare 72 timer, men endte med at blive en af de hidtil største internationale operationer for dansk beredskab.

 

Hvornår har du sidst set på din lønseddel?

Det er dit eget ansvar at holde øje med, om din lønseddel er korrekt, og det skal du gøre. Der er nemlig fejl i en del lønsedler, og det får konsekvenser, når det bliver opdaget.

 

Læs Officeren nr. 5/2018 her

 

 

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke vises. Påkrævede felter er markerede *