Nyheder

11. September 2023

Officeren nr. 4 2023

Det er Forsvarets fedeste job, mener kaptajn Jens Lunde, der er teammanager for Invictus Games ved Center for Militær Fysisk Træning. Læs Officeren nr. 4 2023.
Foto: - For ti år siden ville jeg nok have haft svært ved at forklare mig selv, at det i en cykelkonkurrence var federe, at det var en, som jeg havde hjulpet frem, der vandt, end at jeg selv tog sejren, men det synes jeg faktisk, at det er. siger kaptajn Jens Lunde. Foto: Michael Aagaard Jensen
Tekst: Vickie Lind, pressechef

Det fedeste job i Forsvaret

Det er et drømmejob at hjælpe psykisk skadede veteraner videre i livet. Det mener kaptajn Jens Lunde, der er teammanager for Invictus Games ved Center for Militær Fysisk Træning.

 

En redegørelse kan blive udlagt som en tilståelse

Et medlem redegør i en given sag om eksempelvis overtrædelse af en bestemmelse, fordi en chef har bedt om det. Hvis sagen udvikler sig, er medlemmet pludselig langt værre stillet på grund af redegørelsen. Og faktisk kan chefen heller ikke nøjes med at bede om en redegørelse.

 

Serie: Mød din værnsformand

Hovedbestyrelsen i HOD består af 19 personer valgt af repræsentantskabet blandt de aktive medlemmer. 5 af dem er såkaldte værnsformænd. Oberstløjtnant Kent Mikkelsen er værnsformand for Hjemmeværnet.

 

Omsorgsdage

Ferieloven gælder for alle – og det gør reglerne om omsorgsdage også.

 

Det svenske forsvar slås – også – med stor underbemanding

Lars Fresker, formand for HOD’s svenske søsterorganisation, ser kort før sin afgang efter 22 år på posten tilbage på de vigtigste resultater – og på de aktuelle udfordringer for Officersförbundet.

 

Til træning med ukrainske soldater

Officeren har været med en ukrainsk brigade til træning i nærheden af hovedstaden Kyiv. Bataljonslederen var på besøg, og selv om soldaterne allerede har kæmpet ved Bakhmut, så har de meget at lære.

 

Læs Officeren nr. 4 2023

 

 

 

 

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke vises. Påkrævede felter er markerede *