Nyheder

18. Februar 2019

Officeren nr. 1 2019

En flytning påvirker organisationen på både godt og ondt. Det oplevede FDD, da de blev flyttet fra Ballerup til Brabrand. Læs mere i Officeren.
Foto: Næsten 100 medarbejdere i staben i FDD skulle flytte til bygningen i Brabrand, der tidligere var hjemsted for Søværnets Operative Kommando. Foto: Morten Fredslund.
Tekst: Vickie Lind, pressechef

Fra Ballerup til Brabrand

En flytning påvirker organisationen på både godt og ondt. Det oplevede Forsvarets Forsyning, Depot og Distribution, da de i forbindelse med forsvarsforliget i 2013-2017 blev flyttet fra Ballerup til Brabrand.

 

Behovet for juridisk bistand har været stigende

Mængden af sager, der kræver juridisk bistand til medlemmer, har de seneste ti år været langt højere end nogensinde før.

 

Anden runde af den særlige pensionspulje

‘Indbetaling til særlig pensionspulje’ figurerer ikke længere på lønsedlen hos de ældste i officerskorpset. Deres pulje er nemlig betalt færdig ved årsskiftet, og nu er turen kommet til årgang 1968-1974.

 

Arbejdslivsbalance i tal

Hvor ofte flytter en officer? Hvor meget har en officers ægtefælles indtægt indflydelse på officerens karrierevalg? Hvor tilfredse er officererne med bemandingssystemet? Det og meget mere har vi spurgt om i en undersøgelse, som næsten 1400 officerer har svaret på.

 

Ny serie – Det glemmer jeg aldrig

Da majestæten måtte i overlevelsesdragt, og prinsgemalen lavede omelet. Inspektionsfartøjet Ejnar Mikkelsen blev i fire dage til kongeskib på grund af vejret. Det udsatte besætningen og ikke mindst daværende næstkommanderende Morten Dastrup for en lang række uforudsete prøvelser.

 

Læs hele Officeren nr. 1/19 her

 

 

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke vises. Påkrævede felter er markerede *