Nyheder

22. Maj 2019

Nyt medlem af hovedbestyrelsen

Ved årets repræsentantskabsmøde blev premierløjtnant Sophie Daather valgt til hovedbestyrelsen i HOD.
Foto: Premierløjtnant Sophie Daather gør tjeneste ved Trænregimentet som delingsfører for operativ transportenhed i Vordingborg. Foto: Claus Fisker
» Med en baggrund fra GRO i 2016 repræsenterer jeg de yngre, overenskomstansatte officerer – og for nuværende særligt M312 – der med de lokale tjenesteplaner adskiller sig væsentligt i ansættelsessystemet «,
Sophie Daather, premierløjtnant

Hovedbestyrelsen i HOD har fået et nyt medlem. Det er premierløjtnant Sophie Daather, der blev valgt ind på repræsentantskabsmødet i Svendborg. Sophie Daather er delingsfører for operativ transportenhed ved Trænregimentet i Vordingborg. Hun er 28 år og overenskomstansat.

 

– Med en baggrund fra GRO i 2016 repræsenterer jeg de yngre, overenskomstansatte officerer – og for nuværende særligt M312 – der med de lokale tjenesteplaner adskiller sig væsentligt i ansættelsessystemet. Jeg kan således bidrage med egne såvel som yngre kollegaers erfaringer, samt bidrage til forståelsen af den yngre officers udgangspunkt i forbindelse med fastholdelse, siger Sophie Daather til spørgsmålet om, hvad hun kan bidrage med i hovedbestyrelsen.

 

I forbindelse med valget sagde hovedbestyrelsen samtidig tak for nu til major Lasse Bolding Sigvartsen, der efter ti år i hovedbestyrelsen havde valgt ikke at stille op.

 

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke vises. Påkrævede felter er markerede *