Nyheder

06. Februar 2023

Nyt kursus for ledere i chefroller

HOD gennemfører for første gang kursus for medlemmer på lederniveau, der er – eller er på vej til at være – i chefroller.

Opdatering 23. marts: Vi gennemfører kun kurset i Ballerup den 18. april.

 

I april gennemfører HOD et nyt kursus for medlemmer på lederniveau, der er – eller er på vej til at være – i chefroller. Enten som sektionschefer, underafdelingschefer, holdførere eller lignende.

 

Kurset har samme indhold som det velkendte chefkursus (der er for M401 og opefter) – men tilpasset niveau for chefvirket.

 

Kurset har til formål at klæde medlemmerne på til at virke inden for de rammer, der er for chefvirket i de situationer, hvor HOD har aftale- eller forhandlingsret eller på anden måde har interesse i, at medlemmerne i chefroller er klædt bedst muligt på i forhold til regeloverholdelse og lignende.

 

Da kursus ligger lidt uden for en faglig organisations normale indsatsområder, opkræves der en mindre deltagerbetaling på kr. 500 pr. deltager til at dække dele af HOD’s omkostninger. Beløbet betales af deltagerens enhed. Og deltagerens enhed godtgør ligeledes transportomkostninger.

 

Kurser i april 2023:

12/4, kl. 0900-1500, Aalborg Kaserner

13/4, kl. 0900-1500, Skive Kaserne

14/4, kl. 0900-1500, Ryes Kaserne, Fredericia

18/4, kl. 0900-1500, HOD’s lokaler, Ballerup

 

Tilmelding
Du skal være logget på Mit HOD på hod.dk for at tilmelde dig. Så scroller du ned på forsiden til boksen ‘Dokumenter og information fra sekretariatet samt tilmelding til kurser’ , og så skal du tilmelde dig under menupunktet “Vigtige dokumenter og informationer, Medlem”.

 

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke vises. Påkrævede felter er markerede *