Log in på Mit HOD:

Nyheder

22 | 08 | 2018
19. Januar 2018

Samtykkeerklæring klar på MIT HOD

HOD skal efterleve persondataforordningen og for at kunne det, skal medlemmerne acceptere en samtykkeerklæring.
Tekst: Steen Gøtsche, konsulent

1. maj 2018 træder EU-persondataforordningen i kraft, men allerede nu gør HOD klar til at overholde reglerne. Derfor vil du som medlem blive mødt af en samtykkeerklæring, når du logger ind på MIT HOD på hod.dk.

 

Kommende medlemmer skal give HOD samtykke til at behandle deres personfølsomme oplysninger ved at afkrydse/godkende samtykket i indmeldelsesblanketten, som ligger på hod.dk, hvor også de generelle betingelser kan læses.

 

HOD opbevarer oplysninger om de enkelte medlemmer for at kunne varetage deres interesser. Grundlæggende er der tale om almindelige persondata som CPR, medarbejdernummer, adresse, mailadresser, telefonnummer med videre. Samtidig har vi også mere detaljerede oplysninger om de sager, hvor vi har hjulpet medlemmerne. Endelig har vi også mere generelle oplysninger, som bruges til statistiske opgørelser – som for eksempel når vi laver oversigter over løn og tillæg, der blandt andet kan ses på HOD-GULD på hjemmesiden.

 

HOD bruger kun dine personfølsomme data, hvis det er nødvendigt i forbindelse med en eventuel sag. Det kan være en sag, som du selv henvender dig om, eller noget, som HOD bliver gjort opmærksom på via Forsvaret. Vi bruger kun de absolut nødvendige data, som bliver gemt på den enkelte sag i et dokumentbehandlingssystem kaldet DocuNote.

 

Hvis du ikke har adgang til www.HOD.dk, kan du sende en mail til hod@hod.dk, hvorefter du vil få tilsendt samtykkeerklæringen, som du efterfølgende kan acceptere.

 

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke vises. Påkrævede felter er markerede *