Nyheder

26. August 2020

Aftale om GEFION underskrevet

FPS og HOD har indgået en aftale om tillæg for tjenesten ved grænsebevogtningen ved GEFION.
Tekst: FPS og HOD,

Forsvarsministeriets Personalestyrelse (FPS) og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark (HOD) har indgået en aftale om tillæg for tjenesten ved grænsebevogtningen ved GEFION. Tillægget er på samme beløb og ydes på de samme betingelser som tillægget til CS og HKKF, idet der er aftalt særlige betingelser for ydelsen af tillægget til officersgruppen.

 

Tillægget ydes nemlig alene for den undtagelsesvise beordring af officerer til udførelse af opgaver på manuelt eller mellemlederniveau, dvs. paskontrol og lignende. Det er altså en forudsætning for ydelsen af tillægget, at den enkelte officer beordres af foresatte til paskontrol i perioden og ikke løser opgaverne af egen drift. Opgaveløsningen skal herudover have varet 14 dage uden afbrydelser, ligesom beordringen skal dokumenteres gennem vagtliste, befaling mv.

 

Det er aftalt mellem FPS og HOD, at tillægget kan ydes med tilbagevirkende kraft til 27. september 2017, hvis alle betingelserne er opfyldt.

 

Henvendelse samt dokumentation kan fremsendes for behandling og afgørelse, enten til Forsvarsministeriets Personalestyrelses kontrolpunktpostkasse på FIIN (FPS-KTP-OK-HOD-HPRD) eller konsulent i HOD Steen Gøtsche, goetsche@hod.dk.

 

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke vises. Påkrævede felter er markerede *